Porsche - -

Taycan Online Shop

Porsche Taycan. Den går på el. Du går på endorfin.

Välkommen till Porsche Taycan Online Shop. Här kan du beställa din nya bil i en färdig, välutrustad version med bland annat Performance Battery Plus, Power Steering Plus, panoramatak i glas och 8-vägs komfortsportstolar.

Månadskostnad 17 295 kr/mån

Porsche Taycan 4S

Konfiguration:

 • Carrara White Metallic
 • Delläder Black
 • Performance Battery Plus
 • Power Steering Plus
 • 20"-fälg Taycan Turbo Aero
 • Panoramatak i glas (fast)
 • 8-vägs komfortsportstolar
 • Säte 4+1
 • E-Mobility
 • On-Board DC-Charger 150 kW
 • Porsche Intelligent Range Manager
 • Mobile Charger Connect

Pris:1 332 200 kr inkl. moms.
Privatleasing: Månadskostnad 17 295 kr/mån inklusive serviceavtal med 0 kr i insats och max 4 500 mil.

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din Porsche. Kombinera privatleasing och Porsche Serviceavtal med Porsche Försäkring för ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

 

Beställ din Taycan här

Konfigurera din egen Taycan

Vill du istället själv konfigurera din nya Taycan själv kan du göra det – men du kan inte beställa din skräddarsydda version online. Vill du ha hjälp med något kan du självklart alltid kontakta oss.

Till konfiguratorn

Porsche Serviceavtal ingår

Porsche Serviceavtal ingår utan extra kostnad i månadskostnaden, vilket innebär garanterad Porsche Originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg. Vid varje utförd service hos en auktoriserad verkstad förlängs Porsche Mobilitetsgaranti. Din bil uppdateras alltid med den senaste programvaran och servas med Porsche Originaldelar.

Välj till Porsche Försäkring

Du privatleasar för att det är enkelt. Välj en försäkring som matchar. Vi har tagit fram en ny försäkring just för dig som privatleasar din Porsche. Den ger en rad fördelar som gör livet enklare, till ett fördelaktigt pris:

 • 20 % lägre pris när du privatleasar bilen genom Porsche Finansiering.
 • Likvärdig Porsche vid händelse av totalskada.
 • Du får 3 000 kr lägre självrisk vid skada som ersätts av vagnskadegaranti.

Din återförsäljare hjälper dig med beräkning av en individuell premie för din privatleasingbeställning.

Porsche Privatleasing

Gör som många andra och leasa din bil. Med Porsche Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav. Till skillnad från Billån behöver du inte betala någon kontantinsats utan du betalar endast en kostnad per månad. Denna månadskostnad är baserad på en rörlig ränta. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Det är viktigt att du vårdar din leasingbil precis som om du ägde den. Om det finns skador på privatleasingbilen behöver de åtgärdas. Vi har tagit fram en guide som gör det enklare för dig att se vad som är onormalt slitage. Du hittar guiden på porsche.se/bilagande/porsche-privatleasing/.

 

 


 

Porsche Privatleasing 36 mån, 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (mars-2020). Porsche Serviceavtal ingår. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasingavgiften. Ändringar av körsträcka, ränta, etc. kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilarna på bilderna är extrautrustade. Leasingavgiften avser estimerad medelbetalning/mån under leasingtiden och är beräknad utifrån förutsättningen att full klimatbonus för 2020 kommer att betalas ut från Transportstyrelsen. För Porsche Taycan är initial månadsbetalning 18 900 kr inklusive service (avser körsträcka om totalt 4500 mil). Månadsbeloppet kommer att justeras efter att bonusutbetalning till Volkswagen Finans Sverige AB (VFS) skett. VFS kan inte garantera att klimatbonus betalas ut utan utbetalningen är beroende av Transportstyrelsens villkor. Beräkningen är baserad på att bilen registreras under 2020. För närmare information kring hur klimatbonus betalas ut samt villkoren för en sådan utbetalning ska ske, se www.transportstyrelsen.se